garnalen sorteermachine / spoelsorteermachine

Marine Systems en Xylem Water Solutions intensiveren samenwerking!

Sinds begin 2019 wordt door monteurs van Marine Systems voor Xylem Water Solutions in de provincie Zeeland e.o. werkzaamheden uitgevoerd ten aanzien van de Xylem (Flygt) pompgemalen en mini-gemalen. De werkzaamheden voor deze pomp- en mini gemalen betreffen o.a. uitvoeren van controle inspecties, regulier onderhoud  en het verhelpen van mogelijke storingen aan pompgemalen en elektrische besturing.

 

De activiteiten van beide bedrijven vullen elkaar vrijwel naadloos aan, waardoor gezamenlijk besloten is om de samenwerking op gebied van pompen te intensiveren met Waterbehandeling, t.w. UV en Ozon. Marine Systems wordt naast de serviceactiviteiten op gebied van pompen ook dealer/installateur van Xylem UV- en Ozonproducten voor de regio Zeeland e.o.


Op het gebied van waterbehandeling m.b.v. UV en Ozon is Marine Systems uw regionale gesprekspartner. Naast het leveren van de producten kan Marine Systems u volledig ontzorgen door ook de producten te installeren en te onderhouden tot een betrouwbare installatie.

 

Marine Systems

Marine Systems is een organisatie die (klant specifieke) machines en installaties ontwerpt, bouwt en on site monteert en daarnaast het onderhoud en service verzorgt. Deze diensten voeren worden uitgevoerd o.a. in een water gerelateerde omgeving.

 

Xylem Water Solutions Nederland

Xylem Water Solutions is met ruim 150 medewerkers een onderdeel van de mondiale marktleider Xylem Inc. die met verschillende A-merken zoals Flygt, Wedeco, Sanitaire en Lowara een zeer gerenommeerd speler is op gebied van watertransport, waterbehandeling en slimme energiezuinige water oplossingen.

 

Met Xylem Water Solutions / Marine Systems als partner kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid!

 

Leeft er bij u of binnen het bedrijf een vraagstuk betreft waterbehandeling? Dan gaan we graag het gesprek met u aan. Wanneer er vragen zijn, kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 0113-695552 en informeren naar Guus van Hecke of een email sturen kan natuurlijk ook naar ghecke@marine-systems.nl.

Terug naar overzicht

Delmeco Fishing Technology BV

Marquesweg 4
4462HD Goes
dft@delmeco.nl

0113-695553